Brugervilkår

Dette websted stilles til rådighed af Plannja AB og deres datterselskaber (nedenfor kaldet ”Plannja”) som en service til vores kunder, forhandlere og partnere.

Formålet med webstedet

Informationen på webstedet omhandler generelle informationer om Plannjas produkter, og selvom Plannja tilstræber, at indholdet er korrekt, gives der ingen garantier for, at informationen er fuldstændig eller korrekt.

Links til andre websteder

Webstedet indeholder links til andre websteder. Plannja påtager sig intet ansvar for indholdet af andre websider eller produkter/ydelser, som tilbydes på disse.

Begrænsning af ansvar

Alt indhold på webstedet stilles til rådighed uden nogen som helst garanti. Plannja kan under ingen omstændigheder holdes ansvarlig for skader, som måtte opstå ved brug af eller manglende evne til at anvende informationen på webstedet.
Al downloading af materialer/filer fra webstedet sker på egen risiko; Plannja påtager sig intet ansvar for eventuelle skader på brugernes computersystemer eller tab af data, som måtte opstå som følge af downloading eller brug af materialer eller filer fra webstedet.
Plannja giver ingen garantier for, at webstedet altid fungerer, og fraskriver sig alt ansvar ved manglende adgang til webstedet.