Sådan gør du!

Bliv taglægger

Syn først taget
Plannja kan lægges på flere forskellige typer af underlag. Ved renovering er det vigtigt at kontrollere, at underlaget er i god stand. Gå op på loftet og besigtige tagets underside. Et mørkt område kan tyde på langvarig fugtindtrængning. Syn også tagstolene og sørg for at udskifte de dårlige dele.

 

 

 

Bliv taglægger

Opmål taget
Når det er blevet tid til at udskifte taget, skal det først måles op.


 

 

 

 

 

 


Bliv taglæggerVælg tagmateriale
På Plannjas hjemmeside (www.plannja.dk) og hos Plannjas forhandlere findes detaljerede brochurer over vores produkter. På webben kan du også anvende vores designdatabaser og prøve forskellige typer af Plannja tage på dit hus. 


 

 

 

Bliv taglægger

Indhent tilbud
Vælg hvilket Plannja tag du vil lægge. Kontakt den nærmeste forhandler, der hjælper dig videre med en komplet løsning og pris. Sværere er det faktisk ikke.


 

 

 

 

Bliv taglæggerMaterialerne leveres
Når du har afgivet din bestilling, går der normalt 1-2 uger, inden du modtager materialerne. Leverancen indeholder dit nyt Plannja tag med de bestilte plader og i de tilpassede længder.


 

 

 

 

Bliv taglæggerBliv taglægger
Find en der kan hjælpe dig med at lægge taget. Det er nødvendigt, selv om pladerne er forholdsvis lette. Leverancen indeholder alt det, du behøver, lige ned til mindste skrue. Følg Plannjas montageanvisning!

 

 

 

 

For detaljeret tilbud kontakt din Plannja forhandler. Du finder vores forhandlere her. Vi glæder os til at hjælpe dig med din tagløsning.