Kontakt AB Byggeprofiler, www.abbyggeprofiler.dk distributør af Plannja produkter i Danmark.

Fra årsskiftet 2015/2016 har svenske stålprofil-producent, Plannja AB, der er en af Europas største producenter af tyndpladestål, indgået et strategisk samarbejde med AB Byggeprofiler, som pr. 1. Januar 2016 overtager forhandlingen af hele Plannjas omfattende sortiment af tagprofiler og facadeløsninger, tagrender og nedløbsrør samt tilbehør i stål og aluminium. Desuden bliver Plannjas store program af inddækninger, facadepaneler, letbjælker og tagsikkerhed naturligvis også en del af de mange muligheder.

Bag AB Byggeprofiler står det hidtidige team fra Plannja Danmark, der de sidste mange år har opbygget en solid og positiv vækst. Samtlige salgsmedarbejdere fra Plannja Danmark er således rykket med over i det nye firma. Derved er alle kunder sikret en topprofessionel og kompetent rådgivning af medarbejdere med dyb brancheindsigt og mange års erfaring.

AB Byggeprofiler er stolte over, at der er lykkedes at få lov til at forhandle et af markedets absolut bedste produkter i Danmark, og de glæder sig til at servicere både eksisterende og nye kunder.

Adresse: Virkelyst 11 9400 Nørresundby
Telefon: 9810 1111