Plannja har udviklet og tilpasset kvalitetsprodukter i mere end 40 år. Vi ved, at vores kunder forventer topkvalitet af højeste klasse. Med Plannja Hard Coat giver vi dig endnu en grund til at vælge Plannja på tag eller væg. Her er vores hårde facts:

Hård og modstandsdygtig overflade

Plannja Hard Coats fornemste egenskab er den specielle beskyttelse mod vejr og vind. Plannja Hard Coat er et polyesterbaseret belægningssystem tilsat keramisk pulver, som tilsammen giver en meget hård og modstandsdygtig overflade. Plannja Hard Coat hører til blandt byggemarkedernes absolut hårdeste belægninger.

Hos Plannja har vi arbejdet med polyesterbaserede farver i over 17 år. Det har givet os et enormt erfaringsgrundlag, og med Plannja Hard Coat har vi løftet polyesterfarverne til et højere niveau.

Silkemat nuance

Det er ikke nok, at profilerne på tag og væg holder i mange år, det er også vigtigt, at de er pæne at se på. Foruden en kraftig beskyttelse af profilerne er Plannja Hard Coat også en æstetisk forskønnelse med sin flotte silkematte og elegante overflade.

Plannja Hard Coat til Plannjas tag- og facadeprofiler tilbydes ti to tykkelse, 25 og 50 my, afhængig af produktvalg. Desuden har vi forstærket bagsiden af alle vores produkter med en grundfarve samt en bagsidebelægning. Dette giver ekstra beskyttelse og længere levetid i krævende miljøer.

Plannja Hard Coat gør det til en ren fornøjelse at kombinere Plannjas produkter med andre byggematerialer. En flot overflade med en lækker glans giver mulighed for spændende kontraster.

Nye farvemuligheder

Plannja Hard Coat giver dig flere farver at vælge imellem til tag og facade, for vores nye belægningssystem betyder nemlig også nye farver. Du kan naturligvis stadig få vores klassiske farver, mens andre bliver lidt reviderede. Men vi lancerer naturligvis også et antal helt nye farver.

Bedre for miljøet

Hos Plannja arbejder vi hele tiden med at gøre vores produkter endnu mere miljøvenlige, end de allerede er. Vi ligger vægt på, at vores belægningssystem er skånsomt for miljøet og beskytter det ligeså godt, som det beskytter vores produkter. En polyesterbaseret farve som Plannja Hard Coat er utrolig miljøvenlig, så vi lever op til vores målsætning om at beskytte miljøet på bedste vis.

Længere levetid

Med Plannja Hard Coat får dit Plannja produkt en meget stærk beskyttelse, som virker optimalt i alle typer vejr, og det er uanset om det gælder tagprofiler, tagstensprofiler, pandeplader eller byggeelementer.

Vi garanterer, at du træffer det bedste valg, hvis du vælger Plannja Hard Coat til tag eller facade. Det gør vi med vores mærke – Plannja Hard Coat Tryghedsgaranti. Hold øje med mærket, så får du det bedste af det bedste.